“We met and researched many full service design firms and feel as though not many have the design “depth” as these two – look at their portfolio. Their projects speak volumes. The dynamic duo will forever be top of mind for us when we look to do other projects.” — Tan & Crystal

As young professionals with a growing family, our clients came to us seeking a unique and efficient kitchen design that would enrich their daily living experiences.  From the moment we met, we understood that togetherness was their ultimate goal.   We opened walls and focused on an efficient space plan with high-level appliances to truly simplify the meal-making process. This full kitchen renovation quickly evolved to include the family room fireplace and a previously unused and closed-off bar area.  We turned the bar into a family-friendly coffee and beverage center that serves the main living area as well as the pool and master bedroom. The open floor plan allows this family to be in the same place for work, play, and making memories together for many years to come.

Photography by Costa Christ Media.

BEFORE / AFTER GALLERY

This slideshow requires JavaScript.